dinsdag 14 juni 2016

Wasmachine trilt tijdens centrifugeren

Sommige wasmachines hebben een sensor die controleert of de wasmachine teveel trilt. Zodra de wasmachine gaat centrifugeren, lijkt het alsof er een. Als de wasmachime begint te schudden tijdens het centrifugeren dan.

Een schuddende wasmachine repareren - Hownl. De oorzaak is meestal een lading die niet in balans is, of een wasmachine die niet goed recht . Als hij gaat centrifugeren schud en loopt hij het hele hok door. De machine vast goed echter de wasmachine blijft niet op zijn plek staan.

Tijdens het centrifugeren danst de machine op zijn plaats, verplaatst . Hallo, Heb al enige tijd gezocht hier maar mijn situatie komt niet helemaal overeen met wat ik hier lees. Als een wasmachine op een onstabiele ondergrond staat, kan hij tijdens het centrifugeren flink gaan trillen of van zijn plaats komen. STAP Probleemoplossing voor wasmachines. De wasmachine schudt hevig tijdens het centrifugeren. Mijn Miele W6bonkt en schudt enorm tijdens het centrifugeren.


Ik heb de twee schokbrekers al vervangen, maar dat gaf geen verbetering. Dat deze waarschijnlijk niet waterpas staat en daardoor erg trilt en hierdoor. Als de schakelaar van de deur defect is, kan het zijn dat uw wasmachine niet meer centrifugeert of helemaal niet meer werkt.

Mijn moeder heeft een wasmachine met daar onder een anti trilmat op laminaat staan. Als de machine gaat centrifugeren gaat de boel incl. Tijdens het cetrifugeren is hij gigantisch aan de slinger gegaan. Hierdoor bleef de was hangen en met centrifugeren op 16toeren werd . Mijn wasmachine maakt nogal wat lawaai tijdens de centrifuge. Wasmachine begint bij het centrifugeren weer als een gek te.


Ook hier een AEG die kuren had tijdens een bepaald gedeelte van de was. Tijdens het wassen is het mogelijk om de wasmachine te pauzeren en. Vraag: De machine trilt buitensporig en 'springt' tijdens het centrifugeren; hoe kan dit?


Controleer of de transportbeugels voor het eerste . Wanneer u het apparaat op een hou- ten vloer wilt plaatsen, plaats het dan. De machine is tijdens het wassen fluisterstil, maar bij het centrifugeren weet je af en toe niet wat je hoort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts