woensdag 27 januari 2016

Opzetstuk fohn

Onderdelen en accessoires voor onder meer bruingoe witgoe computer en beveiliging domotica online bestellen bij Accessoires-Onderdelen. Dit opzetstuk voorkomt dat de krullen uit je haar verdwijnen en zorgt er daarnaast voor dat je haar minder uitdroogt. Zo bescherm je je haar dus net iets beter.

In dit filmpje laat Mascha zien hoe je een diffuser kan gebruiken. Dat is een speciaal opzetstuk voor je föhn. Let op: gebruik ook mousse voor een mooi effect!


Nee, je hebt verschillende föhns met een ander eindstuk, het gedeelte waar de diffuser geplaatst wordt, je hebt een rond stuk, of een afgeplat stuk.

De Carmen High Performance 23is een krachtige föhn waarmee je snel een grote. Temperatuurniveaus: 2; Extra styling-opzetstukken: Precisie blaasmond. Waar moet je op letten bij de aankoop van je nieuwe föhn?


Geef als eerste een beoordeling over Universeel Föhn Opzetstuk. Afbeelding van Wahl opzetstuk fohn powerpik . Het kwam natuurlijk niet voor niets bij de föhn. In plaats van hete lucht in het rond te verspreiden, zorgt . Braun's Satin Hair Fohn met premium ionische functie temt pluizig haar en zorgt voor.


Met Colour Saver opzetstuk om gekleurd haar te beschermen.

Akin vertelt dat hij het liefst de diffuser opzetstuk gebruikt op de. Diffuser, Opzetstuk fohn, zwart, Satin Pro SPI 2200. Een diffuser is een opzetstuk voor je föhn.


Een diffuser zorgt ervoor dat krullend haar mooier droogt maar ook dat vrouwen met glad haar meer . Aanbieding: korting op Severin fohn met diffuser opzetstuk, koop nu online. Deze multifunctionele haardroger kun je overigens uitbreiden met nog meer opzetstukken: een opzetstuk voor warrige krullen en een extra brede blaasmond. Het vinden van de juiste föhn is geen sinecure. Naast een föhn vind je drie andere extra opzetstukken in de verpakking: een concentrator (1) . De universele SOLIS Softstyler Superflex opzetstuk en diffuser hulpstuk voor haardrogers reguleert de luchtstroom. Een diffuser is een handig hulpstuk voor mensen met droog, pluizig haar.


Een diffuser maak je vast op het uiteinde van de föhn . Online remington ci97bz wand opzetstuk kopen of bestellen. Dit opzetstuk voor de Remington CI97Mkrulset geeft u nieuwe mogelijkheden voor het stylen van . Dit Fohn product is geschikt voor verschillende modellen van Braun. Diffuser (opzetstuk fohn zwart) fohn 67010218 . Of wilt u een grotere föhn met meer vermogen om haar sneller te drogen.


Creëer prachtige krullen met een krultang, maak je haar steil met een stijltang of geef je haar volume met een föhn. Bij Kruidvat vind je altijd de juiste haarstyler .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts