maandag 25 januari 2016

Biertap reinigings producten

De biertap reinigingsset bestaat uit reinigingsmiddel, sponsjes, adapter en borstel. Tapclean de specialist voor een biertap, biertapmaterialen en barmaterialen,groot assortiment uit voorraad leverbaar specialisme en service bij Tapclean. Biertap reiniging set Tapclean compleet pro.

Blaasbalg voor het reinigen van de tapkraan Reinigings blaasbalg voor het reinigen van de tapkraan. Hoge effectieve reiniging en desinfectie producten voor biertapinstallatie's De geintregeerde bio-indicator geeft het succes door een kleurverandering. Tap Reinigings Dienst Biertap- en Buffetreiniging Wessem. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro's, exclusief BTW .

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van bierleidingen (bierkranen, biertapkranen, fustkranen). Spoeltank Na het gebruik moet uiteraard de tapinstallatie gereinigd worden, zodat er geen bierresten in achterblijven.

De All-in-One is een innovatief tapsysteem dat gebruik maakt van. Dit samen betekent dat bierverlies en reinigingskosten voor u tot. Geschikt voor ieder evenement, van klein tot groot. David All-in-One tapsysteem, de KIT bierzuilen,.


Aanschaf producten: inkoop; Bewaren van deze producten: opslag; Bewerken van producten: bereiding . De Biergiraf bestaat uit een reservoir met een tapkraan aan de onderzijde en een. Icetube, koelbuis met ijsblokjes voor de biergiraf, Reinigingsborstel voor de . Maak jouw feest of evenement compleet door het huren van biertap, glaswerk, tafels en. Hieronder kunt u al onze producten vinden. Gastro-Cool biedt u hiervoor een biertap incl.


Gebruiksaanwijzing, instructies reiniging en andere informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts