dinsdag 26 januari 2016

Philips senseo ontkalken lampje blijft branden

Download hier gratis uw Philips Senseo HD 78handleiding. Die gebruikte koffiepad komt wel voor in het instructiefilmpje van Philips. Hoe krijg ik dat lampje uit wat aangeeft dat de Senseo ontkalkt moet worden?

Daarom heeft Philips het heel simpel gedaan, het Senseo apparaat meet hoeveel kopjes. De Senseo blijft gewoon zijn werk doen, kalk indicator ledje of niet! Dat reinigingsgoedje van Philips is hartstikke duur en het is een heel gedoe.

Ik heb vervolgens keurig de ontkalk procedure gevolgd zoals deze in de. Ondanks dat blijft het calc lampje branden. Dit betekent dat u de Senseo moet ontkalken. Het CALC-lampje brandt continu rood nadat u ongeveer 4koppen koffie hebt gezet. In de eerste editie van de gebruikershandleiding en de snelstartgids van SENSEO Viva Café stond een fout in de instructies voor het ontkalkingsproces.


Bekijk ook de officiële video van Philips om de Senseo te ontkalken:. Maar dat apparaat is toch niet kapot, als dat waarschuwings lampje blijft branden? Hierbij wil ik een klacht melden over Philips : Senseo app ontkalkt met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts