dinsdag 19 januari 2016

Zus en zo openingstijden

Lunchcafé Zus en Zo is een gezellige lunchgelegenhei te vinden aan het Raadhuisplein in Etten-Leur, tegenover het stadskantoor. De lunchkaart biedt tal van heerlijke gerechten voor een simpele of uitgebreide lunch, tussen 11. Het assortiment wordt nog eens wekelijks of soms zelfs dagelijks aangevuld.

Zus Zo Kids and more, waar u terecht kunt voor leuke, hippe en vooral betaalbare 2de hands kinderkleding. Zus Zo is een café voor Feesten Partijen. Je kunt hier terecht voor feesten, partijen, vergaderingen, condoleances en andere besloten gelegenheden.


Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 11:uur en sluiten om 21:uur.

Zaterdag en zondag zijn wij open vanaf 16:uur en . Tweedehands kinderkleding en positiemode.

Zus en Zo biedt alles op het gebied van babykleding, kinderkleding en babyaccessoires. De winkel is inmiddels een begrip in Volendam en omstreken. Kook- en eetgerei voor hobbykok en professional. Informatie over het assortiment, een virtuele tour en recepten. Zondag December GESLOTEN (1e kerstdag).


Bij restaurant Lunchcafe Zus Zo in Etten-Leur eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer. Zus en Zo is een te gekke kinderkledingwinkel die wordt gerund door de zussen. Fashion is the armor to survive the reality of everyday life.


Openingstijden Zus Zo Keukengerei Houtstraat in Nijmegen, alle Zus Zo Keukengerei openingstijden en koopavonden in Nijmegen. Zus en Zo is gespecialiseerd in activiteitengerichte buitenschoolse op vang voor kinderen. School verzorgt educatie en BSO Zus en Zo vrije tijd.


Of wilt geven, want een leuk cadeau geven is bijna net zo leuk als er een krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts