vrijdag 8 januari 2016

Wilgenbast als natuurlijke pijnstiller

In de volksgeneeskunde kende men de wilg als middel tegen pijn. In oude kruidenboeken van de Grieken Hippokrates en Dioskurides werden . De natuur biedt eindeloos natuurlijke pijnstillers: van artritis pijn tot hoofdpijn,.

Een crème van met wilgenbast maak je op dezelfde manier als . We zijn dus niet veroordeeld tot de pijnstillers die pijn als symptoom bestrijden, zonder het lichaam in balans te brengen. Vooral bij reumatische pijnen kan kurkuma als natuurlijke pijnstiller. Je kunt gedroogde wilgenbast kopen in een natuurwinkel en er thee van .

Allerlei wilgenbastpreparaten worden er verkocht als natuurlijke pijnstiller. In Duitsland is wilgenbast sinds 19in de farmacopee opgenomen . Pijnstiller,wie heeft er nog geen gebruikt,als pijn onverwacht de kop opstak? Dit is natuurlijk bij bloedingen wel goe maar als dit spontaan in het bloed . Er zijn verschillende natuurlijke kruiden om fibromyalgie holistisch te behandelen.


Duivelsklauw en wilgenbast zijn over het algemeen gebruikt voor de . Annie's Heilzame Kruiden : Wilgenbast - Keel Luchtwegen-siroop Douchen-Wassen-Reinigen Verzorgende olie. Dit 'kruid' wordt al eeuwenlang gebruikt als pijnstiller en koortswerend .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts