dinsdag 31 mei 2016

Glazen drinkfles met rietje

Makkelijk rechtop drinken met een rietje. Glazen drinkfles en schoolbeker - Waterflessen en schoolbekers van glas die natuurlijk ook heel geschikt zijn.

Glazen drinkfles met rietje 4ml Lifefactory. Deksel voor Glazen Cocktailbeker - Gat voor Rietje - Stuks. De drinkflessen van Lifefactory zijn ideaal als waterfles of voor andere dranken.


Milieuvriendelijk, van glas en BPA- vrij.

Zo kwam ik uit bij de mooie glazen drinkflessen met gekleurde. Het drinkt heel lekker, je hoeft de fles niet te kantelen, omdat het rietje, wat . Wij hebben nu allemaal een stevige glazen fles in een mooi siliconen.

Lifefactory glazen schoolbekers , nu ook met een rietje om rechtop en knoeivrij uit te drinken. Een ideale fles voor dagelijks gebruik, gemaakt . Nuby 10008Nûby - soft flip drinkfles met rietje 3ml,. De fles is absoluut niet duur, maar zeker te duur in verhouding met de kwaliteit. Waterfles glas lekdichte schoolbeker glazen drinkfles. Glazen drinkfles lekvrij siliconen hoes 4ml.


Glazen drinkfles met rietje 4ml glazen drinkfles met straw cap. Super hip zijn deze retro drink glazen met bij passend rietje. Leuke drinkflessen voor tijdens een picknick in de tuin of een tuinfeestje. Deze Country Style drinkfles l is een glazen drinkfles met rietje, set van stuks. Designs Dot Dot Waterfles Glas 1L 0015-170.


Designs Waterfles met rietje 0412-01Zak! Een hit, deze waterfles met hard bijpassend rietje. Fles glas met rietje 300ml Bonte kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts