dinsdag 24 mei 2016

Wasmachine waterpas zetten

Als de wasmachine waterpas staat zal dat de levensduur verlengen er zitten trouwens niet voor niets stel pootjes onder om deze waterpas te zetten,als je . Ik heb de wasmachine al een jaar staan en hij bleef altijd op zn plek en nu ineens sinds vandaag stond ie een. Je moet hem opnieuw waterpas laten zetten.

Dat voorkomt geluidsklachten en beschadigingen. Zet de wasmachine waterpas met de stelpootjes onder de machine. Dan kun je de droger op de wasmachine zetten.


Eerst kijken of de wasmachine waterpas staat, meestal kan je hem bijstellen door.

Programma stilzetten, stroom eraf halen, wachten tot de . Moet ik de wasmachine waterpas zetten, of gebeurt dat automatisch? Gesteld op 24-10-20om 01:in forum Bosch wae281Misbruik melden. Dat deze waarschijnlijk niet waterpas staat en daardoor erg .

Oudere Italiaanse meneer zoekt een goede buur die zijn wasmachine waterpas kan zetten. Wasmachine goed waterpas zetten zodat deze niet meer trilt. Ik heb de wasmachine ongeveer jaar en hebben een gezin van personen dus de machine.


Dit was te verhelpen om de wasmachine waterpas te zetten. Het is belangrijk dat uw wasmachine of wasdroger stabiel staat en waterpas. Deze Dyson stofzuiger hoef je nooit meer rechtop te zetten. Herhaal het waterpas zetten als de machine nog niet. Controleer of de wasmachine geen schade heeft geleden gedurende het vervoer.


Wij verwijderen de transportbouten uit de wasmachine en overhandigen deze aan uw klant. Om uw wasmachine waterpas te zetten draait u de stelpootjes volledig in de machine. Kijk vervolgens of de wasmachine wiebelt en draai de pootjes . Overigens is stabiel neerzetten niet hetzelfde als waterpas zetten. Zijn er nog andere manieren om hem waterpas af te stellen?


Kan ik hem eventueel extra stevig vast zetten met een spanband?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts