donderdag 26 mei 2016

Serviesset action

Brouwers ‎Online bestellen ‎Bier ‎Geusz! Zoetermeer: Zoetermeer heeft eigen bier: Geusz! De officiële presentatie van het Zoetermeerse Geusz! Blond Triple Oh what a night @ Dekker Zoetermeer met Zoetermeer Jazz op september 20http://www.


Geuze (veelal ook aangeduid met de Franse spelling gueuze) is een biersoort die ontstaat door het mengen van jonge en oude lambieken en deze te laten . In Zoetermeer zijn bierkoeriers die bier bezorgen. Dus geen nood als je bier op is, bestel bier en andere dranken bij een bierkoerier in Zoetermeer. Bierbrouwerijen in Zoetermeer hebben over de hele wereld een uitstekende reputatie.


De Bakkerswinkel aan de Dorpsstraat in Zoetermeer is de eerste Bakkerswinkel die oprichter Piet Hekker in 19opende. Albert Heijn kondigt een grote omwenteling in haar bierschap aan. Lindeboom faro en kriek (maar geen geuze) en diverse IPA's een nieuwe . In de beelden hierboven is te zien hoe er massaal met bier wordt gegooi maar Kleine reageert dit keer totaal niet en gaat . Onze wereldwijd bekende craftbeer brouwerij is in 20gestart in de historische korenmolen De Arkduif gelegen langs de Oude Rijn midden in het Groene Hart .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts