dinsdag 21 februari 2017

Kaasschaaf brabantia

Brabantia Cheese Slice White and Stainless Steel 400247. Uitstekende snijprestatie, moeiteloos kaas snijden. Deze kaasschaaf is speciaal gemaakt voor het snijden van zachte en jonge kaas.

Het korte snijblad voorkomt dat de plakjes aan de schaaf blijven kleven. Blokker heeft een ruime keuze in kaasschaven. Brabantia Profile kaasschaaf voor jonge kaas - Matt Steel.


Een stijlvolle keuken met een Brabantia Profile Kaasschaaf.

Deze kaasschaaf is door haar gekarteld snijvlak ideaal . Een stijlvolle keuken met een Brabantia Profile Kaasschaaf voor Jonge Kaas. Een mooi dun plakje kaas snijden van een stuk kaas met een kaasschaaf. De kaasschaaf mini Geneva is een geweldige aanvulling voor je kaasplank.


Brabantia Profile kaasschaaf - Matt Steel - afbeelding. Brabantia Profile kaasschaaf - Matt Steel - beeld. Vergelijk kaasschaven van de beste merken en bestel direct goedkope aanbiedingen.

De 'Profile' kaasschaaf is speciaal gemaakt voor het snijden van jonge of extra zachte kaas. Het korte snijblad voorkomt dat de plakjes aan de schaaf blijven . Deze Brabantia Profile rvs kaasschaaf is speciaal gemaakt voor het snijden van zachte en jonge kaas maar ook voor het snijden van bijvoorbeeld komkommers. Kaasschaaf PROFILE heeft een blad met micro-karteling, hierdoor is hij geschikt voor zowel harde als zachte kazen.


Kaasschaaf van de Brabantia Essential keukenhulpen serie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts