vrijdag 17 februari 2017

Koffie verkeerd latte macchiato

Wat is het verschil tussen caffè latte, latte macchiato, cappuccino en café au lait? Koffie verkeerd is verwant met andere koffievarianten die met melk worden . Koffie verkeerd bevat voor de helft normale koffie en voor de andere helft melk, een koffie verkeerd bevat geen melkschuim.

Veel mensen denken dat Caffé Latte hetzelfde is als een Latte Machiato wat niet het . Caffè latte - in Nederland noemen we het vaak koffie verkeerd - wordt. Latte macchiato bestaat uit (zoals de naam al doet vermoeden) melk met slechts een . Latte macchiato, cappuccino en koffie verkeerd zijn allen koffievarianten die worden bereid met het gebruik van melk.

Het lijkt sterk op wat in Nederland wel een koffie verkeerd genoemd wordt. De latte macchiato lijkt op een cappuccino. Koffie verkeerd is van oorsprong de Nederlandse benaming voor een kop filterkoffie. Italiaanse caffè latte of Latte macchiato. Momenteel maak ik vaak een latte met de dolce gusto cups.


Ik kan kiezen tussen cappuccino, koffie verkeerd en latte macchiato. Hoe moet je precies een koffie verkeerd maken, wat is het verschil met Cafe Latte? Lees hier hoe het zit, én hoe je het maakt!


Een latte heeft geen zichtbare laagjes zoals de latte macchiato en wordt.

Een echte latte - ookwel koffie verkeer cafe au lait of milchkaffee .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts