woensdag 15 februari 2017

Mandoline snaren

Het rijke geluid van de mandoline en elektrische mandoline kan wel eens dof worden wanneer de snaren lange tijd niet vervangen zijn. De mandoline wordt bespeeld met een plectrum. Het instrument is dubbelkorig en heeft acht snaren die twee aan twee .

Set phosphor bronzen mandoline snaren in een Light uitvoering. Speelt u een mandoline of mandola dan hebben wij de geschikte snaren set voor u! Stringweb heeft nu ook alles voor uw Mandoline: Snaren, koffers, hoezen en meer! Stringweb heeft nu ook alles voor uw Bouzouki, Banjo, Mandoline en Ukulele!

De mandoline is een dubbel besnaard instrument en bestaat al sinds de 17e eeuw. In de jaren 'populair geworden door bluegrass . Voor mandoline de e-snaar van Hannabach (Flat woundno. 2E011p), de overige snaren van Thomastik (Mittel).


Bij dit type snaren zijn de g- en de d-snaar met dunne ronde draad omsponnen en de snaar heeft. Er is een grote keuze in snaren voor folkinstrumenten zoals mandoline, banjo, ukelele, viool en contrabas. Hieronder staan de meest gebruikte snaren voor . Bekijk ons ruime aanbod van mandoline snaren en bestel direct.


De moderne mandoline heeft paar snaren en is gestemd zoals een viool . In de tweede helft van de 17e eeuw bestonden er twee soorten mandolines.

Florentijnse mandoline met vijf dubbele snaren, met als stemming a - e - c' . Conditie: Alle, Nieuw, Occasion, B-stock. Ik heb de stagg m50e, en ik was van plan de snaren te vervangen, maar er zit een merkwaardige brug aan het ein deze loopt door naar de . Stringweb biedt u al een set snaren vanaf €75. Er komen geen producten overeen met de selectie.


D'Addario EJmandoline snaren zijn geweldig voor elektrische of akoestische mandoline. EJmandoline strings zijn verchroomd omwonden stalen snaren, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts