dinsdag 28 februari 2017

Phlebodium buiten

De Phlebodium Areum is in Nederland beter bekend als de Zinkvaren of Blauwvaren. Het Latijnse woord Phelbs betekend nerf en aan de vorm van de plant is . Ja, deze sterke varen staat graag in de halfschaduw.

Van het varengeslacht Phlebodium bestaan zeker tien soorten, waarvan Phlebodium . Groene kamerplanten en bloempotten koop je bij Home meets nature. Sporen van blauwe varen - phlebodium aureum. De Phlebodium Blue Star ook wel blauwvaren genoemd is een sierlijke kamerplant die met de ademhaling.

Phlebodium Blue star Potmaat 24cm Hoogte 60cm. Phlebodium; een varen die altijd in conditie en op-en-top verzorgd is. De Phlebodium combineert trots haar roots met haar uiterlijk. Nephrolepis en Phlebodium zijn opgenomen in het assortiment van Air So Pure.


In de zomer kan men de plant ook buiten in de regen zetten. Zilveren sterren binnen en buiten - Uitgebreid assortiment woon- en. Overweegt u een mooie Phlebodium of blauuvaren online te kopen?


Ze groeien er in de schaduw van hoge bomen, buiten het bereik van zonnestralen. Verzorging Door hun beschutte leefomgeving staan .

Vanaf een temperatuur van C ° groeit de Pure Collection Phlebodium goe maar iets kouder is ook geen . De kokodama planten kun je ophangen of neerzetten, in huis of buiten op het. In het wild groeit de Phlebodium Blue Star in boomtoppen van nevelwouden tot . Een begonia is een plant die bestaat in zeer veel verschillende soorten, zo zijn er meer dan 10gekende soorten begonia's. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. De Phlebodium kenmerkt zich door haar grijsblauwe kleuren.


Air So Pure Phlebodium heeft prachtige diepblauwe bladeren. Een decoratieve en opvallende varen met een typisch 'niet varenachtig' uiterlijk. Zet de planten tijdens de zomer op een beschuit, niet te warm plekje buiten. De decoratieve zinkvaren 'Blue Star' (Phlebodium aureum) heeft schitteren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts