vrijdag 3 februari 2017

Speedborenset

Met een speedboor kunt u met hoge snelheid gaten boren in (dikker) zachthout. Voor speedboren zijn verlengstukken verkrijgbaar, . Hout speedboren voor het snel en nauwkeurig boren van grotere gaten in hout en andere zachte materialen.

Geschikt voor de reguliere snelspanboorkop en. Stehle standaard speedborenset; Maten: 1 1 1 1 1 1 1 1 2 en 25mm. Extra stabiel, snelle afvoer van spaanders, nauwkeurig aanboren, zuivere boringen, geslepen centreerpunt, twee schoudervlakken.


Bosch Speedborenset Self Cut Spee zeskant x 4mm.

Vervaardigd uit gelegeerd gereedschapsstaal. Met voorsnijder, werklengte 1mm, zeskante kolf van mm. De Bosch delige Speedboren Set Self Cut is geschikt voor het boren van grotere gaten in diverse soorten hout.

De speedboren beschikken over zogenaamde voorsnijders, daardoor zijn ze zeer geschikt voor het moeiteloos en nauwkeurig boren van grote gaten in hout. Makita gehard stalen speedboren met geslepen centreerpunt. Uitgevoerd met zeskant schacht van mm ter voorkoming van het draaien van de boor in de . De 6-delige speedborenset van Bosch is een onderdeel van de serie Bosch boren en is ideaal voor het boren van hout. Speedborenset Hitachie Proline met de meest gebruikte platte boren voor snel boren in hout. Delig van tot en met mm speedboren lengte 150mm.


Betaal veilig en vertrouwd via uw eigen bank. Milwaukee Set speedboren in houten kistje (5-delig). Bosch 6-delige speedborenset Self Cut Speed 14.


Gratis verzending retourneren ▻ Levering binnen werkdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts