dinsdag 23 december 2014

Microfiber lakens

Ik heb vandaag nieuw beddengoed gekocht, erg mooie dekbedovertrekken. Bij thuiskomst zag ik dat het geen katoenen dekbedovertrekken . Andere woorden voor micropercal zijn: microperkal, microvezel, microfaser en microfiber.

Welk dekbedovertrek past het beste bij u? Het populaire Microvezel dekbedovertrek is superzacht, soepel en voelt aan als een natuurlijke stof. Een laken mag pas percal heten wanneer er minimaal 2counts per inch zijn . Dekbedovertrekken gemaakt van microvezel blijken een succes.

Probeer dan eens het microvezel dekbedovertrek van Textielwereld. Een microvezel dekbedovertrek vormt een uitstekende keuze, vooral in Duitsland is dit materiaal ontzettend populair. Koop Microfiber Lakens van Betrouwbare Chinese Microfiber Lakens leveranciers. Vind Kwaliteit Microfiber Lakens Huis tuin,beddengoed sets,dekens . Microfiber lakens zijn nuttig om allergische reacties op huisstofmijt die erfgenaam weg vinden in uw matras en kussens huis te voorkomen. U profiteert van de perfecte eigenschappen van een hoge kwaliteit microfiber gebruikt in beddengoed!


Zijn unieke, langdurige glans maakt Bella Donna . Als u allergisch bent voor pollen of stof, een goede optie voor u kunnen zijn platen gemaakt van microfiber. Microfiber lakens zijn nuttig om allergische reacties te vermijden voor huisstofmijt die erfgenaam weg vinden in uw matras en kussens huisvesten.

Microfiber en flanel zijn twee materialen vaak gebruikt om lakens te vervaardigen, en de twee verschillende doelen dienen en te voldoen aan . Het materiaal van onderhoudsvriendelijk polyester is soepelvallen vochtreguleren stijkvrij en bijzonder vormvast. Als je een nieuw dekbedovertrek gekocht hebt, wil je natuurlijk ook dat je nieuwe aankoop zo lang mogelijk mooi blijft. Dit reislaken microfiber 1-pers is ook te gebruiken als lakenzak.


De lakenzak is gemaakt van microtech vezels en is . Nu zag ik in een kampeerwinkel dat de lakenzakken daar van microfiber zijn. Het pakketje is heel klein en heel licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts