dinsdag 30 december 2014

Contigo waterfles

Contigo is een Amerikaans merk dat herbruikbare drinkflessen en bidons produceert. Contigo rush cobalt citron waterfles kinderfles lekdicht €13. Een thermische fles, waterfles, kinderfles kopen?

Contigo heeft een ruim gamma innovatieve producten. Mors- en lekvrij, BPA-vrij en een stijlvol design. Contigo is een pionier op het gebied van drinkbekers, drinkflessen en kinderflessen.


Contigo Waterflessen koop je eenvoudig online bij bol.

Dan ben je bij Contigo aan het juiste adres. Stijlvol, sterk, innovatief én milieuvriendelijk: zo laten de waterflessen en thermosbekers van Contigo zich het best . De Jackson waterfles van Contigo is makkelijk in gebruik dankzij zijn unieke design. Met een druk op de knop springt het flip-top deksel open, zodat je met één . Bekijk vergelijk het ruime assortiment Contigo bidons en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk snel online!


Contigo drinkflessen met autoseal dop koop je bij Bottelicious, dé webwinkel voor leuke, stoere, elegante, handige waterflessen. De Contigo Swish Waterfles heeft de volgende eigenschappen: Deze Contigo drinkfles is een mooie en handige fles om water of andere dranken met je mee te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts