donderdag 25 december 2014

Noilly prat saus

Dit is één van mijn persoonlijke favorieten voor bij vis. Maar deze saus op basis van een Franse vermouth, kan ook bij . Kook in een klein pannetje de visfon noilly prat, goede visfond (visboer) slagroom, knoflook, peper en zout op matig vuur in.

Noilly prat,visfonroom,bouillon,zout,selderiezout en e. De room toevoegen en iets laten inkoken tot de saus wat indikt. Spoel de visfilets af onder koud water en dep ze droog. Bestrooi de tarbotfilets met peper en zout.

Meng de olijfolie met citroensap en besprenkel de . Laat even inkoken en voeg vervolgens de room toe. Laat een half blokje visbouillon hierin oplossen. Sjalotje, tijm laurier aanzetten in een beetje boter.


Afblussen met Noilly prat en tot een kwart laten inkoken. In 18ontwikkelde Joseph Noilly zijn eerste recept voor een vermout. Zijn zoon Louis ging in zee met zijn zwager . Complete recepten met noilly prat vind je op MijnReceptenboek.


Een klassieke wittewijnsaus past bij vele gerechten, zoals bij vis,.

In de keuken wordt witte wijn vaak vervangen door Noilly Prat, een droge Franse vermout. De laatste tijd lijkt de aanvoer van zeetong flink te zijn toegenomen. Gestoomde kabeljauwstaart met Noilly Prat saus. Make the sauce: pour the stock, cream and Noilly.


Put into a medium-sized saucepan and boil rapidly until reduced by three-quarters. Linguini in een pan met kokend water al dente gaar laten worden. Verwarm de frito met de Noilly Prat en de crème fraiche op laag vuur en voeg . De recepten met noilly prat zijn recepten waarin noilly prat als hoofdingredient wordt gebruikt en recepten met noilly prat als onderdeel.


Noilly Pratsaus: sjalotje; teentje knoflook; 1gram roomboter; laurierblad . Ingredienten: tarbotfilets à 1gram; versgemalen peper; zout; eetlepels olijfolie; eetlepel citroensap. In deze blog lees je het recept voor mosselen met venkel en Noilly Prat. De saus is superlekker en bijzonder verrassend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts