maandag 22 december 2014

Thermolon pannen

De GreenPan is een keramische pan uit België. Je zou denken dat een GreenPan groen van kleur is maar dat is hij niet. Een pan met Teflon wordt dus al gauw te heet, met het gevolg dat de laag.


Bovendien begint Thermolon pas te smelten bij 4graden Celsius, wat de pan . Anders dan pannen met een traditionele antiaanbaklaag maakt GreenPan gebruik van de Thermolon . De meest logische kleur voor de keramische anti aanbaklaag is daarom groen, en de grootste naam in keramische pannen is de Greenpan. Greenpan is een pan met een anti-aanbaklaag, die is gemaakt van Thermolon.

Thermolon is de nieuwe en gezonde versie van de reguliere Teflon. Deze pannen bevatten een keramische Thermolon laag. Thermolon heeft dezelfde werking als Teflon maar is geheel vrij van PFOA. Klopt het dat de beste bakresultaten bereikt worden met een pan zonder. Thermolon zou dé anti-aanbakrevolutie in koekenpannenland moeten ontketenen.


Daar zijn ze bij de homeshopping kanalen van overtuigd. Thermolon is hittebestendig tot hoge temperaturen, zelfs tot 450°C komen er geen giftige dampen vrij en schilfert de antikleeflaag van de pan . De Greenpan Stockholm koekenpan is een ideale gezonde koekenpan mét antiaanbaklaag. Greenpan pannen zijn een veilig en milieuviendelijk alternatief .

Er zijn RVS pannen (pas wel op dat er geen gebruik is gemaakt van nikkel), emaille pannen, gietijzeren pannen, glazen pannen, pannen met Thermolon en . GreenPan' is koploper en een bekend merk keramische pannen, maar ook spin-off 'EcoPan' kom je tegen op Nederlandstalige webpagina's. Gietijzeren pannen Koken in gietijzeren pannen is gezond. Een anti-aanbaklaag is een laagje kunststof in een pan dat. Een GreenPan is een voorbeeld van een pan die met thermolon is gemaakt.


Het handvat van de pan of kookpan is gemaakt om zo weinig mogelijk warmte door te laten. Een aantal maanden geleden heb ik een koekenpan van BK gekocht, de BK Balans Greenpan (met thermolon coating). In het begin deed hij het prima, maar nu . Kies uit 1verschillende Greenpan Pannen op KIESKEURIG.


Vergelijk GreenPan pannen uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen Koop de beste merken online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts