donderdag 11 december 2014

Grand cru wijnen

Grandcruwijnen is gespecialiseerd in kwaliteitswijnen. Die verkopen wij per fles, uit een assortiment van 1. Grand cru is een in de wijnbouw gebruikte term die letterlijk grote oogst betekent.

De term groot slaat daarbij op de kwaliteit. Op zoek naar voordelige Grand Cru wijnen? We hebben de mooiste Grand Cru wijnen voor u geselecteerd. Bestel hier de beste Grand Cru wijn online!

GrandCruStore is dé online wijn winkel voor Franse top wijnen rechtstreeks van producent of négociant. Met een assortiment van meer dan 0Bordeaux . Franse wijnen in volgorde van Grand Vin tot Grand Cru Classé. Le Grand Cru onderscheidt zich door zijn bijzondere collectie van ruim 5wijnen uit vele landen van de wereld. Dé veilige oplossing voor het bewaren van wijn in onze professionele wijnopslag. Voordelig, ruimtebesparend voor u en betrouwbaar.


Grand Cru classificatie is onveranderd sinds 185 wordt het niet eens tijd om de lijt aan te passen? Ons ervaren proefpanel heeft Grand Cru Classé wijnen geselecteerd. Bestel de mooiste Grand Cru Classé wijnen .

De meeste Grand Cru-wijnen van de Elzas liggen in het zuidelijke, kwalitatief betere Haut-Rhin. Zowel de Wijnatlas van Jancis Robertson als en nog vele andere naslagwerken over wijn geven aan dat Grand-Cru staat voor een . Gespecialiseerd in betaalbare kwaliteitswijnen. De Elzas kent in totaal Grand Cru gebieden.


Dit zijn afgebakende gebieden waarbinnen wijnen geproduceerd worden van uitzonderlijke kwaliteit en met een . Met Elzas Grand Cru willen wij u kennis laten maken met de prachtige wijnen van het Elzasgebied. Vooral van de Riesling en de Gewürztraminer hebben wij . Euro ipv 11- DRIE flessen Château d'Aiguilhe, Côtes de Castillon (1998) bij GrandcruWijnen. Super op dronk en een zeer krachtige wijn, ideaal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts