donderdag 4 december 2014

Bosvruchten smoothie zonder banaan

Hier kan je de lekkerste en gezondste smoothie recepten vinden en ook zelf smoothies. We hebben een hele simpele maar o zo lekkere bosvruchten smoothie gemaakt met frambozen, aardbeien, bessen, yoghurt en melk. Hallo, ik wil als ontbijt wat vaker een smoothie gaan nemen.


Alleen ik vind banaan echt heel vies en dat wordt bijna bij elk recept genoemd. DE LAATSTE DAG VAN MENSEN D En ik ben volop bezig met lekkere hapjes voor vanavond. Ontbrekend: bosvruchtenGezonde smoothies: 5x gezond smoothie-idee + recept!


Tropische ananassap-smoothie met aardbeien mango. Sojamelk smoothie met appel banaan. Gezond leven is steeds belangrijker geworden.


Door zelf een verse, gezonde én lekkere bosvruchtensmoothie te maken, verhoog je eenvoudig jouw . Op zoek naar een gezond en heerlijk verkoelend drankje met dit warme weer? Maak dan deze heerlijke bosvruchten-banaansmoothie! Voor een lekkere smoothie zonder melk en zonder suiker heb je. Inmiddels heb ik de melk en de suiker vervangen door banaan en water. Een smoothie zonder zuivel is gezon lekker en snel.


Pel de banaan; Stop het fruit en het water in de blender; Mixen maar! Smoothie Recepten met Aardbei, Mango, Kiwi, Banaan, Appel en ander vers fruit. Met het juiste recept is het maken van een lekkere smoothie niet moeilijk. Probeer deze vijf lekkere smoothie recepten eens!


Smoothie met bosvruchten, sinaasappel, banaan en yoghurt. Eén smoothie met bevroren bosvruchten, één met sinaasappel en aardbei en één met sinaasappel en banaan. Mix de bosvruchten, melk of yoghurt, en banaan in uw keukenmachine of blender. Bananen smoothie met havermout; Bananensmoothie met pindakaas . Een lekkernij onder de gezonde smoothies: de banaan-gember.


Groene thee, bosvruchten smoothie 2kcal. Lekkere aardbeien smoothie met sinaasappelsap en banaan. Bosvruchten diepvriesfruit, 5ml magere . Deze mango banaan smoothie met sinaasappel is heel erg lekker en het is zo simpel om een mango smoothie te.


Het lekkerste foodblog van Nederland met makkelijke en gezonde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts