vrijdag 6 februari 2015

Bamboe snijplank vivo onderhoud

Het onderhoud van een houten snijplank roept nog wel eens vragen op bij onze klanten. Want hoe zorg je ervoor dat een mooie houten snijplank jarenlang . Ontdek en lees meer over de grootste voordelen van de bamboe snijplanken van Houtspul.

Eigenlijk is een houten snijplank de enige goede optie, gebruik zeker geen glazen snijplank! Ik heb kersen, beuken en bamboe snijplanken. Een houten snijplank moet goed onderhouden worden om er langer.


Bamboe olie voor het onderhoud van houten en bamboe snijplanken.

Een houten of bamboe snijplank moet je regelmatig met olie insmeren zodat er geen bacteriën in de plank kunnen trekken en de plank mooi . Serveerplank en snijplank van gecertificeerd biologisch bamboe. Schoonmaken en onderhoud bamboe snijplanken. Het belangrijkste onderhoud van een houten snijplank begint direct na de aanschaf.


De snijplank dient voor gebruik minimaal vier keer in de . De snijplank gebruik je misschien wel dagelijks bij het snijden van. Geen idee of de eigenschappen van hout ook van toepassing zijn op bamboe. Het belangrijkste onderhoud van een houten snijplank begint direct na de .

Hoe zorg je ervoor dat je nog lang kan genieten van jouw bamboe snijplank? In dit artikel vind je tips over het onderhoud van snijplanken: hout en bamboe. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,en nog eens nee.


Nooit een snijplank insmeren met olie,ziet er dan wel mooi uit maar is niet goed . Hierbij wil ik een klacht melden over Albert Heijn : inmiddels hebben we drie snijplanken die alle drie kapot gegaan zijn met dezelfde klacht. Voor het behoud van uw snijplanken en messen is een houten snijplank de allerbeste keuze om uw producten op te snijden. Heb zelf de beste ervaring met plastic snijplanken. Ik heb een snijplank van bamboe, echt ideaal! Grote snijplank van Point-Virgule vervaardigd uit bamboe (formaat 34x29xcm).


Kiezen voor bamboe is kiezen voor de natuur! Snijplanken koop je eenvoudig online bij bol. Olie is onmisbaar voor een goed onderhoud van een houten snijplank. Gemaakt van bamboe: een onderhoudsvriendelijk, slijtvast natuurmateriaal dat ook zacht is voor je messen.


De snijplank kan ook worden gebruikt als . Antibacteriële snijplank van bamboe deze mooie snijplank is gemaakt van. Bamboe Snijplank met handige opvangbak (Excellent Houseware). Dankzij dit mooie en natuurlijke materiaal past deze snijplank zowel in de.


Point-Virgule Snijplank Bamboe x x cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts