donderdag 5 februari 2015

Nemox 7975

Koffiemolen van Nemox met conische maalschijven. Deze molen koop je natuurlijk bij Simon Lévelt! Koffiemolen 79- Nemox voor 1euro ( Als je je berichten had gelezen, had je gezien dat je daar al op gewezen was ) Jullie zien het, ik ben .

Deze Nemox koffiemolen heeft een strakke uitstraling en is geschikt voor alle semi-automatische espressomachines. Nemox 79Koffiemolen heeft een flexibelle pistonhouder, RVS huis, conische maalschijven en een bonen reservoir 2gram. Voordelige grind on demand molen,ook voor fijne espressokoffie voor alle traditionele espresso machines. De Nemox 79bonenmolen is een semi-professionele koffiemolen met een glanzend roestvrijstalen behuizing en glazen bonenreservoir voor 1gram .

De bonenmaler speciaal voor pistonmachines met traploos instelbare maalgraad. De Nemox 79bonenmolen is een semi professionele koffiemolen voorzien van een glanzend en roestvrij stalen behuizing met glazen bonenreservoir met .

De Nemox 79heeft een instelbare maalgraad en is ideaal voor een goede espresso maling. NEMOX Nemox koffiemolen 79Vrd: TY17FRITEL Frit. TY1Vrd: 1300FRITEL Chocolade fondue Swiss Cross . Find thousands of for 'cuisinart 79nemox koffiemolen' from the best brands. Te koop voor slechts €1bij De Koffiebaron.


Vind hier ook nog meer aanbiedingen zoals Nemox Bonenmaler 79en duizenden andere mooie producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts