woensdag 4 februari 2015

Koppeling gasfornuis

Tussen het verloop stuk en koppeling van het fornuis zit taflon tape en daar lekt het ook niet maar puur aan de bovenkant zoals aangegeven met de pijl. Op die koppeling past normaal een gasslang, een gekeurde met gele. Startpagina GoeieVraag,rh:startpagina.

Gasaansluiting Indesit gasfornuis,rh:klusidee. Aansluiten Indesit gasfornuis,rh:klusidee. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.

De vrijstaande tafelmodelgaskookplaten en vrijstaande gasfornuizen van Bosch en Siemens die gemaakt zijn in de periode van januari 2009 . Er bestaat ontploffingsgevaar bij sommige tafelmodelgaskookplaten en vrijstaande gasfornuizen van de merken Bosch en Siemens. Is de koppeling aan deze vaste gasleiding in inch maat niet standaard? Gasfornuis aansluiten met rare aansluitingberichtenmaart 2009Gasfornuis Aansluitenberichtenjan 2006Meer resultaten van forum. Waarschuwing: 'explosiegevaar gasfornuizen Bosch en Siemens.


Het gaat om bepaalde modellen vrijstaande gasfornuizen en. Het apparaat mag dan niet gebruikt worden tot de koppeling vervangen is. Het defect kan voorkomen bij ongeveer 170.


Er bestaat ontploffingsgevaar bij Bosch en Siemens tafelmodelgaskookplaten en vrijstaande gasfornuizen.

Gasslang Comfort Koppeling (1cm) Complete Aansluitset tbv Montage Gaskookplaat Bestaande Uit Gasslang (1cm) en Comfort Koppeling. Aansluiten en controle gasslang gasfornuis. Deze slang is levenslang gegarandeer en past op alle gasslangkranen en komfoor koppelingen. Eén van de meest gebruikte apparaten uit je keuken is het gasfornuis. Vrijwel dagelijks maak je hier gebruik van, maar hoe sluit je deze goed aan?


De aansluiting van een gasfornuis of gaskookplaat kan u het beste door een. Gasslangen voor kookplaten en fornuizen Atag -Bauknecht - Bosch - Candy - Etna - Miele - Siemens -Pelgri. Wat moet ik doen als ik gas ruik bij mijn gaskookplaat of gasfornuis?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts