woensdag 4 februari 2015

Mini oranje tompouce

Yesss, het is bijna zover: dinsdag vieren we Koninginnedag, én de kroning! En om dat te vieren staat deze Sinner helemaal in het teken van de oranjekoorts. Maak voor Koningsdag of een andere Nederlandse feestdag eens mini oranje tompoucen. Handige eenhaps gebakjes met een oranje . Met het EK in zicht kleurt heel Nederland oranje, dit blijft niet alleen bij accessoires voor een.


Wat hebben we nodig voor mini tompoucen:.

Welke oranje tompoucen kun je het beste halen voor Koningsdag? Een grote soes, gevuld met de lekkerste room! Krijg je plotseling bezoek op Koningsdag?


Maak dan deze snelle mini oranje tompoucen en je zet een koninklijk hapje in elkaar. Vandaag worden, traditiegetrouw, de meeste gebakjes ingekocht.

Ideaal recept voor bij de high tea; mini tompoes met krokant bladerdeeg, banketbakkersroom en een laagje glazuur. Zelf maakte ik een mini versie die je wat gemakkelijker opeet. Je kunt het glazuur zelf een leuke kleur geven. Roze zoals de meeste tompoucen of oranje voor . Zo maak je mini oranje tompoucen, rood-wit-blauwe cupcakes, gezond rood-wit-blauw toetje en een oranje smoothie. Oranje tompouce met slagroom bestellen, deze tompouce wordt precies hetzelfde gemaakt als onze andere tompoucen.


Het leuke is: een oranje tompouce aai je niet met je handen, maar aai je met je tong. Zo gezellig om op Koningsdag oranje tompoucen bij de koffie te hebben'. Een tompoes (ook: tompouce) is een typisch Nederlands gebakje.


Nederlands elftal meedoet, wordt het glazuur meestal oranje gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts