maandag 9 februari 2015

Nespresso inissia blokker

De Krups Inissia is een kleurrijke machine met een klein oppervlak, gebogen zachte vormen en is heel eenvoudig in . De kleurrijke Krups Nespresso machine Inissia blauw XN10is bescheiden en compact in design, maar toont grootse prestaties. Nespresso Magimix Inissia Black inclusief Aeroccino: Complete Nespresso machine. Met de Nespresso Magimix Inissia Black heb jij binnen seconden een . Maak de lekkerste espresso's en lungo's van Nespresso met de Inissia Magimix.


Type apparaat: Nespresso-machine; Model: Inissia; Pad- of capsulesysteem: . Compact Nespresso apparaat dat dankzij het flexibele waterreservoir in elke keuken past. Nespresso espressoapparaat folder aanbieding bij Blokker - details. In de Blokker folder zien we een viertal modellen, te weten: de Nespresso Lattissima, de Nespresso Inissia White, de Nespresso U pure Cream . Zet zelf de lekkerste espresso's en lungo's met deze compacte Krups Nespresso Inissia.


De machine heeft een energiezuinige stand by-modus die na minuten . De Inissia is het 20model van Nespresso. Het is wederom zowel van Krups als Magimix te koop, al hebben beide wel andere kleuruitvoeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts