vrijdag 27 februari 2015

Houtkachel plaatsen in bestaande schouw

De kachel en de brandstof die gebruikt gaat worden bepaalt wat de beste. Het bestaande rookkanaal heeft een gat boven in de schouw in de. Dus zal een hout kachel op het bestaande kanaal geen probleem moeten geven.

Aanleggen Rookkanaal, kosten en prijzen - kachelpijpen. Nee dat is niet verplicht, het gaat vooral om de bouw van de schoorsteen of de muren dik genoeg is en of hij de hitte kan verdragen die de kachel gaat geven. Bij de installatie van een houtkachel in combinatie met een schouw, waar de houtkachel erin of ervoor wordt gezet, wordt in bijna alle gevallen gebruik gemaakt . Ik heb aan de plaats waar ik een kachel wil aansluiten eens naar boven.

Hierbij een aantal voorbeelden van complete aansluitingen, van de kachel naar. Door uw kachel- en haarden adviseur Marcel. U kunt een gashaard (laten) plaatsen in een bestaande (open) haar of vlak in de muur met al dan niet een plateau. Vaak in combinatie met een prachtige schouw of ombouw. Allereerst is het goed om de wijze van rookgasafvoer bij houtkachels en –haarden toe te lichten.


Afhankelijk van de situatie kan het bestaande stenen rookkanaal nog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts