donderdag 26 maart 2015

Ballonstokjes extra lang

Ballon stokjes oranje inclusief cup, voor het eenvoudig omhoog houden van luchtgevulde ballonnen. Ballon wit met rode opdruk lang leve het bruidspaar. Bekijk daarvoor ook de koppel kostuums voor extra korting!

Goedkoop feest vieren kan met onze goedkope budget carnavalskleding! De ballonstokjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze ballonstokjes zijn ongeveer cm lang en bestaan uit geheel.


Trek de aandacht van het winkelend publiek door een ballonnenboog voor de entree van uw winkel te plaatsen.

Met een ballonnenboog valt u extra goed op! Hierop kan je een ballon bevestigen en dan leuk in b. Niet beschikbaar Categorie: Woonaccessoires. Mini ballonnen van het merk Qualatex Verpakt per 20 . Set van zes ballonstokjes, om een ballon op vast te zetten.


Set bestaat uit zwarte ballonstokjes met transparante cup. Met de witte plastic ballonstokjes kunnen de kinderen de bedruktebalonnen mooi houden en is uw bedrukking eerder zichtbaar. SKU: Ballon stokjes per 1Categorie: Linten Tags: ballon dragers, ballonstok,.


Beschrijving; Extra informatie; Reviews (0).

Na dagen betaald u € huur per dag extra. Hoe lang blijven de ballonnen zweven: Onderzoek heeft uitgewezen dat de ballonnen gemiddeld tot uren . Extra grote omtrek; Vrolijk en leuk promotiemiddel; Leverbaar in tal van kleuren. Ballonstokjes zijn leverbaar in diverse kleuren à € 05.


Zo lang deze reunie georganiseerd wordt blijf ik mijn bestelling plaatsen bij Van Helden. Ballonstokjes zijn handig voor kinderen om de ballon vast te houden. Deze lichtgroene feest slinger is meter lang. Set van vijftig ballonstokjes in de kleur wit. De ballonstokjes zijn gemaakt van plastic.


In onze webshop kunt u een scala aan ballonnen, ballontoebehoren zoals ballonstokjes, ballonpompen en ballonleds verkrijgen. Het donkergroene ballonlint is 5mm breed en 5meter lang. Kleurrijke vlaggenlijn van ongeveer meter lang. Geef het feest een extra tintje met een witte loper!


De poncho's zijn extra lang aan de achterzijde, zodat je hier op kunt zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts