donderdag 26 maart 2015

Bosch vaatwasser pompt niet af

Bosch vaatwasser pompt niet af, er blijft water op de bodem staat. Water kan op deze manier immers niet meer doorstromen. Bekijk hier een handig filmpje van Bosch over deze kwestie: .

Als gevolg hiervan blijft er water in de vaatwasser staan. Dit probleem is eenvoudig door uzelf op te lossen . Vanmorgen stond mijn vaatwasser (net twee jaar oud) aan en moest nog een half uur toen de machine ineens begon te brommen. Bosch vaatwasser pompt water niet wegberichtenjuni 2011Bosch vaatwasser (ik wordt gek) pompt niet af.

Vaatwasser Bosch pompt wel, maar voert het water. Bij sommige vaatwasser bijvoorbeeld bij Bosch Siemens Neff. Is er geen vuil te zien of de vaatwasser pompt nog niet af zie stap 4. Bosch vaatwasser spoelt niet - Forum en reviews.


Siemens SE65M350EU Pompt niet af - Forum en. De vaatwasser pompt niet af – handige oplossingen! Wat moet je doen als je vaatwasser niet afpompt?


Hallo Toolboy, Heb een vaatwasser van Bosch ( type weet ik niet precies ) was +- jr. In het begin was de 'oplossing' de vaatwasser te resetten.

Denk dat de pomp wel goed is, als de slang op hoogte hangt, pompt ie ook af. Bij Europart is de originele Bosch pomp euro, een namaak zit op euro. Technische problemen bij grote apparaten als vaatwassers schrikken al snel af. Met enkele eenvoudige handelingen kan iedereen een aantal van dit soort .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts