woensdag 11 maart 2015

Studentsplus contact

Neem vooral contact op met het bijlesbureau StudentsPlus voor vragen en opmerkingen, maar ook om de concrete mogelijkheden voor . StudentsPlus voor bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining.

De huiswerkbegeleiding van StudentsPlus vindt vaak plaats in de . Tijdens de bijlessen kunnen wij actief contact met u onderhouden omtrent de voortgang en resultaten van de ondersteuning. Via uw persoonlijke omgeving vindt u informatie over de gevonden bijlesgever en kunt u contact onderhouden met de student over afspraken en de voortgang .

In deze functie neem je telefonisch contact op met klanten van StudentsPlus (veelal de ouders van een leerling, soms ook de leerling zelf) en . Als outbound medewerker sta je in direct contact met onze (potentiële) klanten en bijlesgevers, bijvoorbeeld door ze meer informatie te geven . Er wordt meegedacht en regelmatig wordt er contact opgenomen met de vraag of alles nog naar wens is. Als Marketing Medewerker bij StudentsPlus ben je bezig met het telefonisch contact leggen ('lauwe' acquisitie) met potentiële klanten. Om in uw specifieke situatie de concrete mogelijkheden aan te kunnen geven, hebben wij graag persoonlijk contact met u. Ook mbo-instellingen (ROC's) die meer willen weten over de mogelijkheden van StudentsPlus, kunnen contact opnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts