dinsdag 24 maart 2015

Rvs weer mooi maken

Weet je hoe je roestvrijstaal mooi schoonkrijgt? RVS laten glimmen ,eerst schoonmaken en daarna met keukenrol een paar druppels olijfolie er op. Handige info en tips om uw rvs gemakkeijk schoon te maken en reinigen.

RVS is mooi, tijdloos, en hygiënisch dus een zegen. Om RVS weer mooi te laten glanzen en vette vingerafdrukken weg te halen, kan je een vettig laagje aanbrengen. Je kan het opwrijven met staalwol, dan gaat het weer mooi glanzen.


Kan je alles met rvs trouwens mee schoonmaken.

Gaspitten schoonmakenaug 2008Hoe maak je RVS mooi streeploos schoon? Geen strepen en vlekken meer en het RVS ziet er weer uit als nieuw! Als je RVS echt mooi wil laten glanzen en vette vingerafdrukken weg wilt halen, kan je een vettig laagje aanbrengen. Er zijn bedrijven die dit middel gebruiken om rvs mee te behandelen.


Jif en een schuursponsje schoonmaken in een afwassopje. Ik krijg mijn RVS afzuigkap (schouwmodel) maar niet mooi schoon. Wie heeft tips om 'm er weer strak uit te laten zien?


Hoe RVS uitlaat bochten ed weer mooi krijgen? Smeer er maar RVS beits op, wordt ook altijd gebruikt om de las weer mooi schoon te maken.

Gebruik ook geen soda om de aluminium filters schoon te maken want aluminium lost op in soda. De afzuigkap gaat dan weer mooi glimmen en is makkelijker schoon te maken de volgende keer. Ik ga deze tips gebruiken om mijn over weer mooi te krijgen :). Wij maken regelmatig onze RVS wasbak schoon met van die metalen . RVS is een zeer mooi en praktisch materiaal, echter vergt het. Hieronder leest U wat U kunt doen om RVS mooi te houden en het weer te laten blinken!


Kortweg is deurbeslag de verzamelnaam voor alles wat te maken . Deze keukenonderdelen kun je wellicht schoner maken dan je nu doet. Daar gaan we weer: welke kleur hebben deze slippers. RVS is een van de beste materialen voor pannen, omdat het duurzaam en mooi is. Maar als je het niet goed gebruikt is het wel lastiger schoon te maken dan bijvoorbeeld anti-aanbakpannen.


Roestvrij staal is duurzamer, makkelijker schoon te maken, en past overal goed bij. Gelukkig is RVS schoonmaken niet lastig, en kan je binnen no-time de. Je zal zien dat alle vlekken verdwijnen waarna je RVS er weer mooi, . Maar voor mij de volgende keer toch geen RVS meer, maar weer lekker.


En inderdaa email is makkelijker schoon te maken dan RVS,. Met onze nieuwe, mooie en inderdaad dure keuken kan ik me levendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts