vrijdag 20 maart 2015

Phlebodium luchtzuiverend

De Latijnse naam is Phlebodium, en wordt ook wel blauwvaren of zinkvaren genoemd. Luchtzuiverende planten zetten overdag COom in zuurstof. Groene Kamerplant – Luchtzuiverende plant - Phlebodium aur.

Blue Star - vers van de kweker - geen bezorgkosten - 1 tevredenheidsgarantie! De Phlebodium Blue Star is een sterk soort varen, het heeft geen bladval en het blijft . Elke kamerplant produceert zuurstof, maar niet alle kamerplanten hebben een luchtzuiverende werking. Er is echter een groep kamerplanten waarvan .

De Phlebodium Areum is in Nederland beter bekend als de Zinkvaren of Blauwvaren. Het Latijnse woord Phelbs betekend nerf en aan de vorm van de plant is . Een paar planten met luchtzuiverende werking zijn Areca, Nephrolepis, Spathiphyllum, Phlebodium, Hedera, Calathea en Aloë Vera. Planten op kantoor: de top vijf beste luchtzuiverende planten: 1. De meest populaire luchtzuiverende plant . Deze grijsblauwe luchtzuiverende Phlebodium aureum blue star is een sfeermaker in huis. De Phlebodium wordt ook wel blauwvaren of zinkvaren genoemd.


De planten zijn bijzonder luchtzuiveren dus Varens in een. Nephrolepis en Phlebodium zijn opgenomen in het assortiment van Air So Pure .

Lateinse naaPhlebodium Aureum Blue StarNederlandse naam:. Ook de Phlebodium en Asplenium zijn luchtzuiverende varensoorten. Door de luchtzuiverende werking zijn varens zeer geschikt voor op de werkvloer. De Phlebodium kenmerkt zich door haar grijsblauwe kleuren. Bovendien heeft de Phlebodium een luchtzuiverende werking!


Zo zijn ze niet alleen decoratief maar hebben ook een luchtzuiverende werking en een rustgevend effect. Zet bijvoorbeeld een paar witte cyclamen in witte . Naast de decoratieve waarde, heeft deze plant een bewezen luchtzuiverende werking. De mooie en luchtzuiverende eikvaren (Phlebodium aureum 'Blue Star') wordt geleverd in een speciale AquaForWeeks bloempot met een uniek . De phlebodium plant, deze kamerplant behoort tot de groep varens. Verder heeft deze plant een sterke luchtzuiverende werking waarmee slechte . Na jaren van selectie brengen we onze exclusieve soorten samen onder het merk Intenz Home.


Stuk voor stuk planten waarmee u zich kunt onderscheiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts