dinsdag 10 maart 2015

Oxo slacentrifuge klein

Met de OXO Kleine Slacentrifuge is het drogen van sla erg eenvoudig. Druk licht op de grote knop en de mand in de slacentrifuge begint meteen te tollen. Bestel nu een-Oxo Good Grips Slacentrifuge klein bij Kookpunt.


Groot of klein, linkshandig of rechtshandig; iedereen kan met de OXO . Slacentrifuge OXO Good Grips Transparant cm. De grote Slacentrifuge is gescikt voor de grotere keukens en de kleinere maat is geschikt voor de kleinere. OXO Good Grips Slacentrifuge - transparant - cm.

Tooltip: Zyliss Smart Touch - Slacentrifuge klein - Wit; Aantal stuks in verpakking: stuks. Mastrad Slacentrifuge - Mastrad - Voedselbereiding - klein - cm. OXO Good Grips Slacentrifuge klein koopt u veilig en vertrouwd bij Kokenkoken.


Shop online voor Oxo Slacentrifuge uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.

OXO slacentrifuge 27cm nieuwpr euro(Z102-129). Met deze slacentrifuge van Oxo Good Grips wordt het maken van een verse salade wel. Dit kleine model past met een diameter van cm eenvoudiger in een . Met de OXO Good Grips Slacentrifuge gaat het bereiden van salades snel en gemakkelijk.


Al een tijdje geleden gekocht en werkt beter dan alle andere slacentrifuges die ik voorheen heb gebruikt. Geen onhandige koordjes of te kleine lipjes die na . Snel een salade maken is zo makkelijk met de OXO dressing shaker. Deze handige slacentrifuge van Oxo Good Grips is makkelijk met een hand te bedienen. HorecaTraders Oxo Good Grip slacentrifuge liter.


Alleen al het woord slacentrifuge spreekt van praktisch nut en. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor slacentrifuges.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts