vrijdag 13 maart 2015

Smoothie avocado aardbei

Snijd de avocado doormidden, lepel de avocado eruit en verwijder het kroontje van de aardbeien. De lekkerste smoothie ever: aardbeien avocado smoothie. Zoet, romig en zonder suiker, lactose en gluten!

Acht overheerlijke recepten voor aardbeien smoothies om aan je vitamines te komen. Lekker, fris en gezond: een ideaal begin van je dag of als vitaminebom! Men neme (voor personen): – avocado – kwart komkommer met . Een aardbeien smoothie is gezond en ook nog eens erg lekker, mits je de juiste ingrediënten gebruikt.

Ook erg lekker, de smoothie wordt er lekker romig door. Dat de combinatie aardbeien-avocado erg lekker is, wist ik al, want ik maakte deze . Deze ontbijtsmoothie met havermout en aardbei is ook een ideaal. Voeg hier de geweekte havermout, de yoghurt, sinaasappelsap, avocado, . Een heerlijke zomerse avocado smoothie met aarbeien en cacao nibs. Boordevol goede vetten en superfoods als aanvulling op een gezond . Smoothie met havermelk, aardbeien, avocado en nectarine.


Voor persoon: - avocado - ca aardbeien - evt water om te . Aardbeien zijn weer overal verkrijgbaar en heerlijk in smoothies.

Een van mijn favoriete combinaties is met munt en cacao. De groene smoothie spinazie met banaan en aardbeien. Voeg daarna de druiven, banaan, ananas en halve avocado toe en mix het nog . Groene thee, bessen yoghurt smoothie. Voeg nu de aardbeien toe en blend voor de laatste keer.


Verwacht geen zoete suikerbomachtige milkshake van de Mac, maar proef de romigheid van de . Wil jij een gezonde kickstart van je dag? Probeer dan deze avocado aardbeien smoothie! Een groene smoothie maar dan net even een tikje . Recepten Dranken en smoothies Romige ontbijtsmoothie met havermout.


Ontbijt Smoothie: aardbeien, kiwi, banaan, avocado, appel, magere yoghurt, scheutje melk en een handje havervlokken in de blender en klaar is je ontbijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts