donderdag 4 februari 2016

Arne jacobsen mok

Kies de letter van je naam of spel een woord met een aantal mokken van deze collectie. Deze gave mok van Design Letters is leuk om mee te spelen, maar ook . Op zoek naar Design Letters Mok met letter van A tot Z ?

Met deze onwijs leuke mokken van Design letters spel je een woord of kies je de letter van je naam. De mokken zijn een ontwerp van Arne Jacobsen. Hij bestaat nog niet zo lang, deze lettermok met de typografie van de hand van Arne Jacobsen, maar hij is al uitgegroeid tot een echte designklassieker!


Past perfect bij de Flowers mok of theekop, maar natuurlijk ook bij alle mooie porseleinen letter-items van Design Letters met de typografie van Arne Jacobsen.

AJ staat voor Arne Jacobsen, deze wereldberoemde Deense architect en . Deze porseleinen Design Letters mok is versierd met een door Arne Jacobsen ontworpen vintage letter. Arne Jacobsen is een bekende Deense architect en . De typografie op de beker werd oorspronkelijk in 19opgesteld door de wereldberoemde Deense architect Arne Jacobsen. Het kinderservies is ontworpen door Tobias Jacobsen en hij maakte gebruik door het letterype dat zijn beroemde grootvader Arne Jacobsen in 19tekende.


Al een tijdje was ik op zoek naar deze leuke mokken van Design Letters.

Kies jouw favoriete AJ porseleinen mok van Design Letters en geef je servies. De toffe mokken van Design letters met de typografie van Arne jacobsen. Leuk als drinkmok, plantenpotje of pennenbakje. Deense merk Design Letters - is verkrijgbaar met elke letter van het alfabet!


Voorzien van de beroemde vintage typografie van Arne Jacobsen. Ik heb er in deze DIY voor gekozen om een letter op de mok te plakken, namelijk onze. Zo lijken het op de mokken van Arne Jacobsen! Een melamine beker bedrukt met letter van het kind.


Ontworpen door Arne Jacobsen, verpakt in mooi kado doosje. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Meer over Arne Jacobsen, Productontwerp en Brieven. Mooie witte mokken met een door Arne Jacobsen ontworpen lettertype erop.


Inmiddels een echte klassieker en must have voor iedereen die graag uit een mok . BDeze porseleinen Design Letters mok is versierd met een door Arne Jacobsen ontworpen vintage letter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts