donderdag 25 februari 2016

Goedkope naaicursus rotterdam

Het naaiatelier in Rotterdam voor cursussen naaien, patroontekenen, modedesign, video naaicursussen, mouleren, en creatieve workshops. Sinds september 20is de Hoogstraat in Rotterdam de plek waar het mogelijk is om voor . Modelessen is een naaicursus met de nadruk op eigen ideeen.

Maak niet andermans patronen na, maar teken zelf je patroon op je eigen maat. Er zijn volop naailessen en naaicursussen in grote steden zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam maar natuurlijk ook bij u in de buurt…want een naailes . Je benodigheden kan je kopen in naaiwinkels, op de albert . Maak het gewoon zelf, bij modelessen leer basispatronen tekenen en dit .

CurZusZo organiseert cursussen, trainingen en workshops voor particulieren, bedrijven, scholen en kinderopvang. Het mode atelier in Rotterdam voor naaicursussen, naailessen, patroontekenen, modedesign, . Bijvoorbeeld een stoffenzaak, naaimachinehandel, een modevakschool, geef je een naaicursus of creatieve workshops? Schrijf je school of bedrijf in en krijg . Goedkope naaicursus rotterdam,goedkoop hotel rotterdam forum,rotterdam goedkoop kleding,goedkoop kleding bedrukken rotterdam,goedkoop gta special . Bij SKVR in Rotterdam kun je lessen en cursussen volgen in beeldende kunst, dans, fotografie, video digitale media, muziek, schrijven en theater.


Ontdek hoe ook jij de leukste kleding zelf kunt maken bij modevakschool alexia . Getagd freehouse, naaiatelier, paul krugerstraat, rotterdam, stichting, wijkatelier, zuidEen reactie plaatsen . Vooral de naaicursussen en workshops lopen goed.

Het naaicafé in Rotterdam was me net voor. Als je goed zoekt, zijn er wel goedkope stoffen te vinden. Naaicursus en patroontekenen in rotterdam! Rotterdam als werkregio Zuid-Holland - Plaats ook Gratis Je Naaicursus en patroontekenen in.


We hadden het goedkoop via groupon gekocht en het was echt heel leuk. Naaicursus + naaitechniek + patroontekenen in Rotterdam. Foto van Wijkatelier Op Zuid - Rotterdam, Zuid-Hollan Nederland door SImone D.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts