maandag 8 februari 2016

Taartdoos karton xenos

Bij Xenos vind je alles wat net even anders is. Met de bewaarbakjes en vershouddoosjes van Xenos. Voor 16:bestel morgen in huis de taartdoos hoog uit stuk 30x30x12cm.

Bekijk de 1nieuwste producten in het Action assortiment. Dan is er de mogelijkheid om uw email adres in te vullen. Taartkarton om al uw creaties op te presenteren.


Een taartdoos is onmisbaar voor het vervoeren van je taart.

De bovenkant bevat inkepingen waardoor je het deksel hoger kunt . Vaak dingen in aanbieding, zo ook een voorraad dozen gekocht en fondant plakt niet, die van xenos bijvoorbeeld vind ik wel plakken. Koop taart karton in verschillende maten bij Deleukstetaartenshop. Plaats taart karton onder je taart of er tussen bij een stapeltaart.


Weet iemand of je taarten kunt invriezen in de taartdoos van Xenos? Een vraagje: Wie weet waar ik kartonnen taartdozen kan kopen? Ga een 24xtaart maken en past precies in de taartdozen die ik heb,.


Taarten bekleed met fondant of marsepein kun je het best in een kartonnen doos bewaren. Je kunt je taart bloot in de koelkast bewaren, maar een kartonnen taartdoos is nog beter, dan kan er niks op je taart vallen en t absorbeert .

Deze pagina toont Vind actuele folder aanbiedingen vergelijkbaar met de verlopen taartdoos folder aanbieding bij Xenos uit 2013. Het vlindertje heb ik uitgestoken en daarna op een karton gevouwen in V-vorm laten drogen. Gewoon na het maken in een taartdoos en dan in de vriezer. Xenos, Blokker, Marskramer, Hema ook niet.


Cake Boards; Cake drums; Dozen; Goud-Zilver karton; Witte Taart kartons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts