vrijdag 26 februari 2016

Stoomovenpan

Losse deksels voor de RVS stoomovenpannen zijn eventueel apart bij te bestellen. De LAAGSTE PRIJS voor een stoomoven pan betaalt u bij Keukenloods.

Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. DGGLMiele stoomovenpan met gaatjes voor de LAAGSTE PRIJS. Nederlands model - DGGL- jaar fabrieksgarantie en CBW erkend.

Geschikt voor de stoomovens DG 105 DG 265 DG 266 DG 406 DG 408 DGC 408 DG 40(L) en DG 56L. Siemens HZ36D643G stoomovenpan L met gaatjes. Bekijk ons complete aanbod (Siemens) inbouwapparatuur en accessoires op onze website of kom naar . Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste . Info, Stoomovenpan met gaatjes voor het blancheren of garen van groente, vis, vlees en aardappelen, etc. Bestel de Siemens HZ36D613G nu bij Kitchenonline. Te gebruiken voor bijvoorbeeld rijst, vlees of vis in saus.


Neem het vlees uit de pan, leg het in een dichte stoomovenpan en breng op. Bestel nu de MIELE STOOMOVENPAN DGG 5L 80190(MI8019007) online bij DE SMEDT Elektro - Denderbelle. Bestel nu de MIELE STOOMOVENPAN DGG 5L 80190(MI8019007) online bij Pernelec - Izegem. Voor het bereiden van gerechten in sauzen, fonds, water (bijv. rijst, pasta).


Voor het bereiden van gerechten in sauzen, fonds, water (bijv. rijst, pasta) DGGInhoud: ltr, nuttige . Waarom moet men voor de bereiding van rijstpap in de steamer een porseleinen stoomovenpan gebruiken en mag dit niet in de basis . Stoomovenpan in porselein Geschikt voor alle Miele-stoomovens Inhoud: liter Afmetingen: x 1x 3cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts