maandag 29 februari 2016

Simon levelt nijmegen

Bij Simon Lévelt Nijmegen vind je de lekkerste koffie en thee, van de beste kwaliteit. Kom langs in onze winkel, alleen komen ruiken is al leuk! Bij ons vindt u de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit.

Lange Hezelstraat 4 6511CC NIJMEGEN, nijmegen. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Simon Levelt Koffie en Thee in Nijmegen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Simon Lévelt zit al in de koffie en thee sinds 18en was als één van de eerste koffiebranders in Nederland actief met Fairtrade.


In Nijmegen op de Lange Hezelstraat runt Frans Roestenberg de koffie- en theespeciaalzaak Simon Lévelt.

Hij verkoopt de lekkerste koffie en thee, van de. Tcacao Events Simon Levelt Nijmegen. Proef de koffie en thee, proef de passie van Simon Levelt.

Opleiding, Professional Training Centers (several US en UK), University of Nijmegen, KU Nijmegen. De franchisenemers van Simon Lévelt zijn zelfstandig ondernemers en zelf. Hoorn, Leiden, Leidschendam, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, . Nijmegen Simon Levelt Lange Hezelstraat 03296664.


Bij Simon Lévelt vind je daarom de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit. Simon Levelt Koffie en Thee in Nijmegen, reviews van echte mensen. Yelp is een gemakkelijke en leuke manier om lokale bedrijven te vinden, aan te bevelen . Simon Lévelt heeft meer dan Koffie Thee speciaalzaken in.


Paar keer in Nijmegen geweest lekker ruiken aan de thee. Door onder andere hun bijdrage kan de benefietvoorstelling georganiseerd . Al bijna 2jaar vormen koffie en thee de passie van Simon Lévelt. Nijmegen, Rotterdam (vestigingen), Tilburg, Utrecht, Veghel, Zeist, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts