maandag 22 februari 2016

Dopper waterfles

Place your order before the 20th of December to make sure that the Dopper Santa finds his way to your chimney in time! Dopper rood fles Dopper drinkfles wit fles dopper fles groen drinkfles waterfles Dopper paars drinkfles waterfles fles . De Dopper is een Nederlands product dat ontworpen is door Rinke van Remortel, Dutch Design dat bekroond is met de Red Dot .

Een Dopper waterfles koop je natuurlijk bij Ecomondo. De fles met een missie en perfect voor kraanwater; duurzaam, . Vergelijk Dopper waterflessen uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen Koop de beste merken online! Voordeel - Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het.

Deze stoere, robuuste design waterfles houdt je goed gehydrateerd tijdens al je citytrips, . We krijgen ze nog weleens binnen: foto's van beschimmelde Doppers of klachten dat de fles ruikt naar de zolder van oma. Op zoek naar Dopper Original drinkfles 4ml ? De Dopper is een ideaal waterflesje voor onderweg. In tegenstelling tot wegwerpflesjes is hij makkelijk met een afwasborstel schoon te maken.

Verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, oranje, rood en groen. Bijdragen aan een betere wereld: de beste reden om een Dopper te kopen. Dopper heeft namelijk een duidelijke missie: . Wanneer je de fles op de kop zet, staat het water op een voetstuk.


De Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Hiervoor heeft de Dopper het ideale flesje voor kraanwater . Na het lezen van een lovend artikel over de Dopper drinkfles in De Consumentengids was ik zo enthousiast over de Dopper dat ik er prompt . Alles over de mooie, handige en duurzame waterfles De Dopper. Kenmerken: Merk: Dopper Inhoud: 5ml Afmetingen: cm hoog, diameter cm Gewicht: Overige bijzonderheden: duurzaam, handig en mooi, . Dopper waterflesje is een mooi vormgeven flesje dat je keer op keer kan vullen met kraanwater.


Water uit de kraan is in ons land zo lekker en gezond dat het . De Bobble is schoon te maken met water en zeep, niet in de vaatwasser. Dopper Ook de naam van deze waterfles is dubieus, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts