maandag 8 februari 2016

Julienne schiller hema

Dunschiller OXO Good Grips Julienne Zwart RVS cm. Schil of snijd eenvoudig en snel reepjes groenten of fruit. Met het oogje verwijder je eenvoudig onzuivere plekjes.

Blokker heeft een ruime keuze in snijders. Snel thuisbezorgd of op te halen in meer dan 6Blokker-winkels. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden . Juliennesnijder voor het in smalle reepjes snijden van bv.

Roestvrij staal, geschikt voor de afwasmachine. Sinaasappel schiller, RVS met polypropyleen heft. Horeca apparatuur en horeca benodigdheden van Bartscher, Bravilor, Combisteel, Diamon Emga, Gastronoble, Hendi, Koswa, Nordcap, Saro en Wegter.


Altijd scherp geprijsd snel bezorgd! Keramische messen beloven extreem scherp te zijn en te blijven. In de praktijk ligt dat iets anders dus verkopen wij ze niet. Snijd de zoete aardappel om en om met een dunschiller en julienne schiller,.


Nu bij Hema : Gratis thuisbezorging bij besteding vanaf € 50; Er even lekker . Dunschiller (dubbelschiller) van Westmark.

Merk: Horapro; Artikelnummer: 3541547; Specificaties: Meer Informatie. Korte beschrijving: Vogue RVS Julienneschiller. In het buitenland zijn ook de Vegetti en de . VANS, het shirtje van Hema, het riempje van HM en . Dunschiller Kunststof - 16cm - verwisselbare RVS Messen - Normaal, Microkartel, Julienne.


HEMA 15-pak Diepvrieszakken Liter (Transparant). Maak in een handomdraai mooie, flinterdunne julienne reepjes van harde groenten als wortel, radijs of komkommer met de . Het is veel veiliger om julienne te snijden met deze schiller dan met een mes. Meloenbolletjeslepel ovaal zwart pp greep mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts