woensdag 19 oktober 2016

Bamboe douchelaken

Bamboe handdoeken en badlakens van bamboe zijn een weldaad voor je huid. Heerlijk zacht en luxe, ze nemen het vocht goed op en zijn van zware kwalitei. Handdoek bamboe x 1diverse kleuren.

Vossen douchelaken Vienna Style 67x140cm. Bamboe Handdoek Onze luxe eco-vriendelijke Bamboe handdoeken zijn gemaakt van 1 natuurlijk Bamboe stof. Het douchelaken wordt geleverd in een zeer l. Groot Douchelaken gemaakt van 1 bamboe viscose.

Categorie : Huishoud; Afmeting: 70x140cm. Leverbaar in verschillende kleuren: Kleur: Artikelnummer: Bessen 815. De Nandina handdoek Heavenly Bamboo Akhara is natuurlijk zacht en zeer luxueus. Dit is mogelijk gemaakt door het toepassen van een mooi gepatenteerd . Bamboe is zachter dan katoen, betere vochtopname. Walra handdoeken zijn de absolute top van badtextiel.


Bekijk en bestel uw gewenste luxe handdoek direct in onze webshop. Douchelaken 'Bamboo Luxe' van MÖVE : katoen, viscose van bamboe-celstof. Deze luxueuze productlijn biedt het beste van het beste.

Deze super zachte handdoek voor iedereen die van zachtheid houd. Bovendien is deze bamboe viscose handdeken zijn verwaardigd . Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken. Irya Bath collection Irya Handdoek Wella met bamboe wit. Hoogwaardig, heerlijk zacht materiaal met bamboe.


Irya Bath collection Irya Handdoek Wella met bamboe bruin. Kelkoo helpt u de beste aanbiedingen voor Bamboe handdoek te vinden. Vergelijk prijzen van Linnengoed van tal van webwinkels en vind zo de beste deal. Maar tegenwoordig zijn er ook reishanddoeken van bamboe, die zijn een stuk fijner.


Ze zijn klein op te vouwen en drogen redelijk snel. Ook prima te gebruiken als badhanddoek of douchelaken, bamboe neemt meer vocht op dan katoen. Set van groene bamboe badlakens, x 140.


Op zoek naar bamboe handdoek woonaccessoires? De leukste bamboe handdoek woonaccessoires vind je op VERGELIJK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts