woensdag 26 oktober 2016

Monkeybos meijendel

Een superleuk speelbos vlakbij de Tapuit het bezoekerscentrum van Dunea in Meijendel. Elke dag geopend Toegang tot het Monkeybos is gratis - Klik om gratis onze. Kinderen kunnen hier letterlijk en figuurlijk de natuur beleven.

Ze kunnen er hutten bouwen, in bomen klimmen, er is een . Vroeger vond ik het heerlijk om in bomen te klimmen. Achter onze school had je een heuvel met geweldige klimbomen. Houdt u van een fijne wandeling in de bosrijke duinen dan kunt u naar hartelust genieten.

Na een verkwikkende maar wellicht vermoeiende wandeling kunt u . Een leuke maandagmiddag met Rebecca en Oma in het Monkeybos in Meyendel. Aansluitend op de pannenkoekenboerderij en bezoekerscentrum “De Tapuit” ligt het Monkeybos. Dit avonturenbos is ontworpen met de uitkomsten van de . Meijendel is het grootste aaneengesloten duingebied van Zuid-Holland. Dunea, pannenkoekenboerderij Meyendel en kinderspeelplaats Monkeybos. Bezoekerscentrum Dunea, de Tapuit bevindt zich in Meijendel.


Monkeybos, waar kinderen boomhutten kunnen bouwen, in bomen mogen . Het duingebied van Meijendel ligt tussen Scheveningen en Wassenaar, heeft een oppervlakte van 18hectare en wordt beheerd door Dunea.

Meijendel is een uitgestrekt duin- en natuurgebied ten westen van Wassenaar. We waren vandaag voor een bezoekje in Meijendel. We gingen eerst naar het Bezoekerscentrum De Tapuit. Als ik aan de kinderen vraag wat we gaan doen krijg ik van de keer het verzoek om naar het Monkeybos te rijden.


Vanuit Den Haag Centraal Station: Bus richting Leiden, uitstappen halte De Kieviet Naar Wilhelminaplein Wilhelminaplein gaat over in . Het duingebied Meijendel en De Tapuit bieden volop mogelijkheden om. Hutten bouwen, klimmen in het Monkeybos of lekker kliederen met water bij de . Monkeybos is een super leuk speelbos met gratis toegang voor iedereen. Tip: ook bevindt zich hoer Boerderij Meijendel waar je lekker een pannenkoek kunt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts