donderdag 20 oktober 2016

Siemens wasmachine kinderslot ontgrendelen

Niks werkt meer, ik kan geen handleiding vinden en ook op internet vind ik niks. Hoe ontgrendel ik siemens wasmachine s16-van kinderslot Gesteld op. Wasmachine Siemens IQ7geeft code aan in het scherm en doet.

Even nog voor de duidelijkheid: ik heb zelfde gehad en uren zitten tobben maar nergens duidelijk omschreven: opheffen kinderslot bij Siemens . WFP serie bosch siemens wasautomaten wasmachine. De wasmachine(Siemens S 16-74) geeft storing F:aan. Kan nergens een gebruiksaanwijzing vinden.

KINDERBEVEILIGING KINDERSLOT UITSCHAKELEN STORING CL. Geeft uw wasmachine een foutmelding of lekt het apparaat? Hier vindt u praktische oplossingen voor deze en andere problemen – in één handig overzicht.


De deur van onze wasmachine Siemens WM16S430FG is. Het is inderdaad een heel zwak plastiekje dat de deur moet ontgrendelen door een zware. Ik denk dat er een kinderslot of een soort deurvergendeling op de . U hebt gekozen voor een premium wasmachine van het merk.


Dan het apparaat inschakelen en wachten op de ontgrendeling.

Beterwitgoed de specialist voor een Siemens WM16S442NL. Overigens hebben de nieuwe wasmachines zelfs een uitgebreider kinderslot. Let op: de kinderbeveiliging wordt tijdelijk ontgrendeld door het enige seconden indrukken van . Doel van de kinderbeveiliging is om ongelukken en andere ongewenste situaties te voorkomen. Wanneer een kind een Bosch-wasmachine zomaar zou kunnen . Hallo, een kennis van me heeft een Siemens wasmachine waarop staat. Bosch en Siemens ontwikkelen al jaren samen hun wasmachines.


Het uitschakelen van het kinderslot van de wasmachine, vind je ook terug . De Siemens Service-assistent biedt u interactief deskundige hulp. De wasmachine hier pompt het water niet meer weg. Uw kookplaat beschikt over een kinderslot waarmee u de kookplaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts