donderdag 20 oktober 2016

Bourgogne glas

De vorm en grootte van het glas kan de smaak van de wijn accentueren. Van deze gegevens heeft Riedel gebruik gemaakt bij het ontwerpen van zijn glazen. Bijvoorbeeld: De wijnen van Pinot Noir (Bourgogne) hebben een bree fijn .

Daarom is de opening van het Bordeaux-glas groter. Een Bourgogne-glas houdt, door de kleinere opening en de ronde kelk, de subtiele geur . Misschien denk je een glas is een glas, maar dat klopt niet, eigenlijk helemaal niet. Gebruikt voor: Alle wijnen uit de streek 'Bourgogne'.

Er zijn glazen voor witte wijn, rode wijn, rosé, mousserende wijnen,. De tulpvormige, ronde kelk van het bourgogneglas is vrij breed en . Schott Zwiesel Diva Wijnglazen Bourgogne L - st. Schott Zwiesel Diva Bourgogne wijnglas - 0. Een goed voorbeeld van deze hogere glaskunde is het Zalto 'Bourgogne' glas voor rode bourgognes van pinot noir, een druif met subtiele . Het Diva Bourgogne Goblet van Schott Zwiesel is speciaal ontworpen voor een.


Dat doe je het best door jouw favoriete wijntje te drinken uit een glas van . Bourgogne glas Zalto: Voor expressieve, krachtige wijnen (met meer dan alcohol). Door het grote oppervlak krijgt de wijn veel lucht en kan zich goed .

We concentreren ons voor deze test op het witte wijn-, bordeaux- en bourgogneglas. Men vult de glazen door het progressief overhellen van het schenkmandje, zonder steeds weer de oude positie in te nemen. Geschikt voor: - Barbaresco - Barbera - Barolo - Bourgogne . Op zoek naar Riedel Vinum Bourgogne wijnglas set van ? Op zoek naar Schott Zwiesel Pure Bourgogne wijnglas liter ? Het opdekken van glazen is afhankelijk van de hoeveelheid te serveren wijnen,. Groot wijnglas (bourgogneglas), klein wijnglas(bordeauxglas), waterglas.


Zeer modieus wijnglas wat wordt geroemd door sommeliers van over de hele werel zowel geschikt voor witte en rode of rose wijnen. Het Schott Zwiesel Diva Bourgogne glas is van Tritan kristal gemaakt. Het glas heeft een inhoud van 4ml, een hoogte van 2cm en een diameter van 1 . Authentis Rode Wijn Bourgogne glas (no.00).


Schrijf als eerste een beoordeling; soortgelijke artikelen van dezelfde producent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts