donderdag 13 oktober 2016

Kookboek stoomoven neff

Op deze pagina kunt u zien waar het typeplaatje staat op uw apparaat. Laat u inspireren door de recepten die NEFF voor u heeft verzameld. Waarom kiezen voor een stoomoven van NEFF?

Stomen is niet meer weg te denken in de moderne keuken van zowel de professionele als de hobbykok. Stoom de asperges in minuten beetgaar in de NEFF stoomoven of Mega-stoomsysteem. Houd asperges achter en snijd van asperges de kopjes er af . Met dit kookboek bieden wij u een overzicht van speciaal geselecteerde recepten.

Alle recepten in dit kookboek zijn in onze kookstudio ontwikkeld en. De stoomovens van NEFF kwamen hierbij goed van pas. Klik hier om mijn kookboek SNELLE KLASSIEKERS MET EEN TWIST te bestellen! Het stoomovenkookboek is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar goede.


Ingrediënten, kilo mosselen, 2gr mosselgroenten, a teentjes geperste . Deze keer een video van het maken van vis in de FullSteam oven van Neff; tongfilets. Neff heeft in samenwerking met chefs uit geheel Europa een nieuw kookboek ontwikkeld speciaal voor de VarioSteam ovens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts