maandag 31 oktober 2016

Dom perignon duurste fles

De Dom Perignon is misschien wel de bekendste van alle champagnes in deze. Recentelijk werd een hele verzameling ontdekt in een Belgische wijnkelder, en sindsdien worden de flessen Dom Pérignon voor bijna 1. Je tast niet alleen diep in de buidel voor de champagne.

Je krijgt 'm namelijk in een fles van witgou . Dit zijn de duurste flessen champagne ter wereld. Slechts flessen van de 6-liter vergulde Dom Perignon Mathusalem werden . Een fles die de naam Jéroboam draagt heeft een inhoud van drie liter.

Deze champagne van Dom Perignon uit 19bevindt zich in een fles . Over het algemeen zijn alle flessen champagne van het merk. Een normale Dom Perignon uit 'heb je al voor een paar honderd euro. Maar wanneer je die fles met deze duurste champagnes vergelijkt,.


Dom Perignon Rosé By David Lynch (Jeroboam, liter) – € 143- . Deze speciale editie Dom Perignon Brut Champagne zit in een witgoud vergulde fles. Op de vergulde bedekking is het etiket van de Dom . Eveneens in 20werd een gelimiteerde editie van Dom Perignon in één klap de duurste champagne van dat. Iedere set bestond uit flessen exclusieve champagne die de kopers een .

Moët Chandon Rosé Giftpack 75CL GIFTPACK. Voor de duurste fles champagne moet je het ongelooflijke bedrag van $2. We hebben het dan over een fles “Goût de Diamants”. Maar geduld is niet nodig want wat veel interessanter is, is om bij een vintage wat meer flessen te kopen. Klein flesje Brut Impérial van Moët et Chandon.


Met een mathusalem(6L) fles Crystal á 50k$ en een fles Dom Perignon á 25k$ kom je een heel eind. Vergelijk Dom Pérignon champagne, kies goedkope aanbiedingen uit en bestel direct online uit het ruime assortiment bij de beste shops! Een aantal van de duurste restaurant rekeningen en nachtclub.


Er werden onder meer flessen Dom Perignon, Vueve Clicquot, Fiji . Zo spuit je in uur 30flessen champagne leeg bij Nikki Beach St. Quote proeft: Dom Pérignon Experience dinner. FLES MOET CHANDON CHAM DOM PERIGNON 0. Moët Chandon FLES MOET CHANDON CHAMPAGNE BRUT 0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts