vrijdag 14 oktober 2016

Lectuurbak

De moderne lectuurbak bonny is een geweldig meubel dat je als lectuurbak en. Stijlvolle acryl lectuurbak uit de collectie van frans bijnen meubelen straalt . Bent u op zoek naar een design lectuurbak voor in u woonkamer of kantoor?

Bij Trendy Wonen vind u altijd een passende lectuurbak. DOKUMENT lectuurbak set van zilverkleur Breedte: cm Diepte: cm Hoogte. Uitgebreid overzicht van online tijdschriftenrekken, krantenbakken en lectuurbakken.


Filter op prijs, kleur, materiaal en merk en vind precies wat je zoekt!

Lectuurbakken zijn handige opbergmogelijkheden voor tijdschriften, kranten en reclamefolders. De trend is om lectuurbakken thuis ook te gebruiken als krukje . Belangrijke post, kranten en tijdschriften vinden hun eigen plek in de lectuurbak zodat dit niet hoeft rond te slingeren in huis en je al het leeswerk eenvoudig . Stoere en robuuste lectuur-houder van degelijk MDF in actuele hoogglans witte lak. De buitenkant is sierlijk bekleed met echte geitenhuiden. Tussen de vakken zit een ronde houten handvat. Een design lectuurbak of krantenbak van Gerari-Dutch ruimt uw lectuur opvallend mooi op.


Opgeruimd in stijl en toch uw lectuur voor het grijpen. Koziol tijdschriftenstander Milano steengrijs.

Milano bewaart kranten en :tijdschriften in tijdloos mooi en elegant design! Het meubelmerk Davidi Design heeft een prachtige woonaccessoire ontworpen. De Lectuurbak Ralf heeft een strak ontwerp en . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . Vintage metalen lectuurbak in Pilastro stijl.


De lectuurbak is gemaakt van opgengewerkt zwart gelakt metaal. Nederlands - Engels vertaling van 'lectuurbak'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts