maandag 24 oktober 2016

Microvezel brillendoekjes wassen

Fraaie set brillendoekjes van suède zachte microvezels. Wassen bij voorkeur in een wasnetje; Geen wasverzachter, 3inwasmiddel . Alleen door microvezeldoeken machinaal te wassen volgens deze richtlijnen worden.

Wasvoorschriften voor microvezel schoonmaakdoeken. Een brillendoekje van microvezel kun je bij normaal gebruik wel een maand gebruiken. Je kunt het wassen maar dan wel zonder wasverzachter.


Mijn opticien raadde mij microvezeldoekjes aan.

Gebruik geen wasverzachter bij het wassen van het Schoonmaakdoekje of uw. Microvezeldoekjes die zijn voorzien van een siliconen-griplaag kunnen . De ultra-microvezels verwijderen moeiteloos vet en vuil zonder krassen te maken. Een brilpoetsdoek of brillendoekje is een doekje waar brillenglazen mee schoongemaakt. Het kan gemaakt zijn van synthetische microvezels of katoen, . Reinig u bril nooit met vochtige brillen doekjes die u overal kunt kopen.


Als u bij ons een bril koopt krijgt u een microvezel doekje en een flesje glasreiniger. Een microvezel is altijd opgebouwd uit twee polymeren, samengebracht in de. Ook al kan je microvezeldoeken in de wasmachine wassen, toch houd je best . De Ha-Ra microvezel Saffier is uiterst geschikt om te kuisen met water,. Ha-Ra Topper blinkdoek en het Ha ra brillendoekje: Wassen op 40° . Speciale natte brillendoekjes zijn op zich wel goed maar als er vuil op het glas zit, wordt dat er dan juist in gewreven met alle schade van dien.


Het brillendoekje van een superfijn hightech materiaal reinigt, droogt en polijst streeploos, neemt zelfs de kleinste. Vóór het eerste gebruik en ook aansluitend in de Waszak wassen! Bij ECO Weert kunt u online diverse schoonmaakproducten bestellen, o. JEMAKO brillendoekje in etui voor brilleglazen, smartphones, tablets en lenzen van camera's.


De voordelen De Neweco microvezel schoonmaakdoekjes van hoge kwaliteit hebben zeer krachtige microvezels die zelfs bestand zijn tegen veel wassen zonder verlies van hun Welke. Na aankoop raden we aan om eerst de doeken het de hand te wassen voor gebruik. BRILLENDOEKJE ( Polyester - Polyamide).


Microvezel schoonmaak doekjes in vele soorten en maten en kleuren. Van brillendoekje tot dweil: heerlijk poetsen met de spullen van hewitex! De speciale natte brillendoekjes zijn op zich wel goed maar als er vuil op het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts