woensdag 19 juli 2017

Bmi tabel

Iedereen in Nederland heeft recht op een gezond gewicht en daarom doen we aan BMI uitrekenen. BMI berekenen is handig als u wil weten of u wel gezond . BMI uitrekenen - BMI berekenen voor vrouw, man en kind!

BMI berekenen + ideale gewicht - Berekenen. Gezond gewicht berekenen op een eenvoudige manier - Salusi. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.

Een gezond gewicht is belangrijk om hart- en vaatziekten te voorkomen. Bepaal met de BMI-meter van de Hartstichting of uw gewicht gezond is. Of je een gezond gewicht hebt, bepaal je met de Body Mass Index (BMI) en de middelomtrek. De Body Mass Index (BMI) is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte. De BMI geeft een schatting van het gezondheidsrisico van je . BMI berekenen voor vrouwen, mannen en kinderen.


De enige juiste Body Mass Index berekening met terugkoppeling van het ideale gewicht! Overgewicht en obesitas meten we in Nederland via de Body Mass Index (BMI), ook wel Quetelet Index genoemd. U kunt eenvoudig uw eigen BMI berekenen .

Je BMI berekenen kun je heel snel en gemakkelijk met de BMI calculator op deze pagina. Zo weet je direct of jij wel of geen overgewicht hebt. Met de Body Mass Index, ook wel Quetelet Index genaam kunt u uw ideale gewicht uitrekenen. Bereken snel en eenvoudig wat uw minimaal en maximaal . Tabel: Body Mass Index (BMI) als functie van lengte (100cm tot 220cm) en gewicht (25kg tot 70kg) . De BMI-tabel wordt gebruikt om op verantwoorde wijze het aanbevolen gewicht voor verschillende mensen te bepalen.


BMI staat voor Body Mass Index en als u een gezond BMI heeft, betekent dat. Ook staat er vervolgens een tabel waarin u ziet hoe ver u van ondergewicht of . Exact jouw BMI berekenen (voor mannen, vrouwen en kind) met de vernieuwde formule. Body Mass Index tabel om eenvoudig zelf je BMI score te berekenen en controleren. Controleer snel of u last heeft van ondergewicht of overgewicht?


Bereken in simpele stappen jouw eigen BMI score en ontdek uw ideale Gewicht. Controleer nu of jouw lichaam te maken hebt met overgewicht of ondergewicht. Gratis online BMI berekening, controleer uw gehalte aan lichaamsvet aan de hand van uw Body Mass Index. Bereken gratis uw BMI waarde online op BMI berekenen.


Voor vrouwen kan BMI prima als handvat gebruikt worden voor gezondheid en vetpercentage. Check nú of uw BMI gezond is (met onze BMI tabel). Met de bmi calculator van de Nederlandse Obesitas Kliniek kunt u uw bmi berekenen.


U krijgt ook een globaal advies op basis van het berekende bmi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts