maandag 31 juli 2017

Servies schilderen workshop

Een leuke creatieve workshop met je vriendinnen is de workshop servies schilderen, lekker creatief aan de gang met verf en een servies. Een workshop servies beschilderen: Creatief, laagdrempelig, ongedwongen, met een swingend of zwoel muziekje op de achtergrond. Workshop Porselein Beschilderen Tijdens de workshop 'Porselein beschilderen' ga je aan de slag met verf, penselen en diverse eenvoudige technieken.


Handgeschilderd Aardewerk Servies, altijd uniek en origineel! We verzorgen feestelijke, creatieve workshops servies beschilderen voor individuen of groepen . Volg de workshop High Tea Servies beschilderen en andere creatieve workshops bij de Kunstweide, volop inspiratie!

Volg creatieve workshops bij de Pottery Tree in Woerden. Ook ideaal voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Workshops te combineren met een High Tea.


Workshop servies beschilderen - Workshopevents - Euro 2p. WELKOM OP DE WEBSITE VAN FLEURIG SERVIES ! Bij Fleurig Servies kun je terecht voor een workshop servies beschilderen in Venhuizen, regio . Wat kun je verwachten tijdens een workshop servies beschilderen? Behalve dat het erg leuk is om zelf je eigen servies te beschilderen is het natuurlijk ook .

Je hoeft geen talent te zijn in het tekenen of het schilderen, iedereen kan het! Je mag gebruik maken van onze voorbeelden en sjablonen of . Porselein beschilderen is een leuke bezigheid en levert u tevens iets blijvends van eigen hand op. Bij het porselein beschilderen kunt u al uw ideeën en . Workshop Utrecht: arrangementen, activiteiten, ervaringen en reviews over Workshop in Utrecht. AMERONGEN, UTRECHT - Altijd al uit zelfversierd servies willen drinken?


Ga met een groep of alleen porselein schilderen bij Atelier PP in Amerongen! Schilder je eigen theemok of een servies voor de aanstaande bruid (je kunt verschillend servies uitzoeken) met porselein verf. Het is ook mogelijk om een theepot of een compleet servies te beschilderen voor het aanstaande bruidspaar.


Aan het einde van de workshop gaat het servies . Creatieve workshop servies schilderen volgen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts